De jubileumloterij staat voor de deur!

De komende weken, van 1 april tot en met 20 april, staan ook weer leiders en leidsters van Jong Nederland Waubach bij de inwoners van Ubach over Worms voor de deur, om lootjes te verkopen voor deze jaarlijkse loterij t.b.v. ons zomerkamp, dat in 2019 in Bokrijk zal zijn. En dit jaar is het een hele bijzondere editie van onze loterij, natuurlijk omdat Jong Nederland Waubach dit jaar 75 jaar bestaat!
Bij deze speciale editie zullen de loten 1 € p.st. kosten maar we hebben dan ook 75 prachtige prijzen! We hebben namelijk vele winkeliers uit Waubach/Landgraaf en daarbuiten, bereid gevonden om prijzen te sponsoren. Er is voor elk wat wils! Ook hebben we een nieuwe sponsor voor het drukken van de lootjes… Wie dat is? Koop lootjes en je vindt zijn naam en logo op de achterkant. Een overzicht van de te winnen prijzen zal t.z.t. op onze site verschijnen!
Voor het eerst zal men dit jaar in staat gesteld worden om lootjes via internet te kopen! Tijdens onze verkoopperiode is er via onze website of folder, ook een QR code of een link waar je kunt aangeven hoeveel loten je wil kopen. Als je het formulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je van onze penningmeester Bas Gielen een betaalverzoek als link toegestuurd. Zodra je de loten betaald hebt, krijg je een mail met daarin de toegekende lotnummers.
Iedereen veel geluk en prachtige prijzen gewenst!

Facebook