De jubileumloterij staat voor de deur!

Van 1 tot en met 20 april staan de leiders en leidsters van Jong Nederland Waubach bij de inwoners van Ubach over Worms voor de deur, om lootjes te verkopen voor deze jaarlijkse loterij t.b.v. ons zomerkamp, dat in 2019 in Bokrijk zal zijn. Dit jaar is het een hele bijzondere editie van onze loterij, want Jong Nederland Waubach bestaat dit jaar 75 jaar!

Bij deze speciale editie zullen de loten 1 € p.st. kosten maar we hebben dan ook 75 prachtige prijzen, waaronder een fiets van € 600,00 als hoofdprijs! We hebben namelijk vele winkeliers uit Waubach/Landgraaf en daarbuiten, bereid gevonden om prijzen te sponsoren. Er is voor elk wat wils! De sponsorenlijst vind je hier:

Sponsoren-lijst

Bestel hier uw loten via de QR-Code

Sponsoren-lijst

Een overzicht van de te winnen prijzen vind je hier: Lijst van prijzen voor de jubileumloterij 2019

Ook hebben we een nieuwe sponsor voor het drukken van de lootjes… Wie dat is? Koop lootjes en je vindt zijn naam en logo op de achterkant.

Voor het eerst zal men dit jaar in staat gesteld worden om lootjes via internet te kopen! Tijdens onze verkoopperiode kun je via deze link aangeven hoeveel loten je wil kopen. Als je het formulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je van onze penningmeester Bas Gielen een betaalverzoek als link toegestuurd. Zodra je de loten betaald hebt, krijg je een mail met daarin de toegekende lotnummers.

Iedereen veel geluk en prachtige prijzen gewenst!

Privacy-policy loterij

Facebook