Informatie Paasspeurtocht

Van 3 tot 18 april kun je bij JongNL Waubach met je gezin als team meedoen met een online paasspeurtocht! De tocht is ongeveer 19 km lang, maar dat hoef je niet in 1 keer te lopen. In deze speurtocht hebben wij 20 posten/opdrachten verwerkt. Ieder team krijgt een andere startpost aangewezen. Houd er rekening mee als je met de auto gaat en deze bij de eerste post parkeert, dat je alleen weer bij de post uitkomt als je de hele tocht op een dag aflegt. De posten zijn in alle wijken van Ubach over Worms (Lauradorp, Groenstraat, Waubach, Rimburg, Parkheide, Namiddagsche Driesen en Abdissenbosch). Aanmelden kan tot en met 30 maart via dit formulier

Wat heb je nodig:

  • Een mobiele telefoon met internet verbinding,
  • Pen en papier.

Vanaf 3 april kun je je inloggen op de website van JongNL Waubach www.jongnlwaubach.nl/speurtocht om de tocht te starten.

Vul hier de inlogcode (als je je aangemeld hebt via het aanmeldformulier, sturen we je deze code tussen 30 maart en 3 april per mail) in en klik op “inloggen”. Als je voor de eerste keer inlogt, moet je eerst een teamnaam invullen. Vervolgens start de tocht. Let op dat de eerste post niet per se nummer 1 hoeft te zijn. Je vooruitgang wordt automatisch opgeslagen, je kunt dus op ieder moment uitloggen en de tocht op een ander moment voortzetten.

De vragen en opdrachten bestaan uit open vragen die alleen op locatie te beantwoorden zijn. Voor ieder goed antwoord zijn 10 punten te behalen. Als een antwoord fout is, krijg je een hint. Voor iedere hint trekken wij punten af. Na 4 pogingen per vraag krijg je het goede antwoord (en 0 punten) en ga je door naar de volgende post.

Van ieder team wordt de score bijgehouden en deze score kan je zien op het scorebord. Je ziet hier alleen je teamnummer staan. Na 18 april (einde van de speurtocht) veranderen wij het teamnummer in de naam van de inschrijving. En maken wij uiteraard de winnaar bekend!

Facebook